Vraag offerte aan
Over ons2021-03-25T10:07:21+00:00

Over Vollit

Less is more.

Wij van VOLLIT bieden verschillende diensten aan die te maken hebben met ICT. Daarnaast bieden wij de ondersteuning die nodig is om projecten tot een succes te leiden.

Ook bieden wij services aan om klanten te helpen met diverse IT-taken van website optimalisatie tot video reportages. Door het optimaliseren van de IT-middelen in een bedrijf is er veel winst te behalen op het gebied van interne efficiëntie en extra omzet. Digitale aanwezigheid wordt steeds belangrijker en wij helpen graag op een technische of visuele manier om hier optimaal gebruik van te maken.

Neem contact op!
Jonathan Vollmuller

Web-developer & Videograaf

Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op!

info@vollit.nl

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk?

Tijdens het eerste gesprek, zullen we duidelijk bespreken hoe we te werk gaan en wat u kunt verwachten. Hierna zullen wij u op de hoogte houden van de voortgang en een duidelijke opleverdatum geven.

Vollit werkt op een proffesionele wijze, en heeft kwaliteit hoog staan!
Heeft u een spoedklus, of wilt u zelf meewerken aan de klus. Ook dit is geen probleem bij Vollit.

Moderne website

Een moderne website die er verzorgd uitziet zorgt voor meer bezoekers op jouw website. Dit kan leiden tot nieuwe klanten. Een goede investering dus!

Traffic

Werk Efficiënter

Door IT-hulpmiddelen in te zetten kun je processen efficiënter doorlopen. Dit zorgt voor tijdswinst en eveneens lagere kosten!

Sales Chart

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik contact opnemen?2020-11-03T17:10:09+00:00

Onderaan de website is een contactformulier te vinden. Neem contact met ons op via dit formulier, of benader ons via social media of via de mail.

Wat zijn de kosten?2020-11-03T17:10:54+00:00

De kosten verschillen per dienst en zijn afhankelijk van de omvang van de opdracht. Graag gaan wij in overleg om op een transparante manier de kosten voor een project af te spreken. Neem contact op voor verdere informatie.

Wat is het tijdsbestek waarin ik de oplevering kan verwachten?2020-11-03T17:11:31+00:00

Snelheid is erg belangrijk voor ons. Wij zullen er alles aan doen om snel kwaliteit te kunnen leveren. Afhankelijk van de grootte van de opdracht zullen wij in overeenstemming een verwachte opleverdatum vermelden.

Wat voor kwaliteit kan ik verwachten?2020-11-03T17:12:08+00:00

Kwaliteit staat in een hoog vaandel voor ons. De kwaliteit wordt van tevoren besproken en er zullen meerdere mogelijkheden zijn om met elkaar te bespreken wat er nog beter kan. De verwachte kwaliteit wordt uiteraard ook afgestemd met elkaar.

Onze projecten

Zie meer projecten